Klauzula prawna

Prawna pieczęć duszy ogólnej

Nasz ostateczny klient jest najważniejszy dla General Soul Ltd. Tak więc, aby prawidłowo zamówić zamówienie lub roszczenie. & Nbsp;
Jednocześnie dokładamy wszelkich starań, aby maksymalnie chronić dane osobowe wszystkich naszych klientów. Współpracujemy z renomowanymi partnerami i nigdy nie udzielamy im więcej informacji niż to konieczne.

Polityka prywatności

Informacje o klientach są przechowywane zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa Republiki Czeskiej, w szczególności z Ustawą o ochronie danych osobowych 101/2000 Sb. z późniejszymi zmianami i uzupełnieniami. . Soul Society genral s R. O. & nbsp; wykorzystuje dane od klientów tylko i wyłącznie dla własnych potrzeb i nie daje żadnych osób trzecich .

Wyjątki są nośnikami jak PPL, Czech Post, itp Zásilkovna. & Nbsp; dla tych, którzy dostarczają podstawowych informacji niezbędnych do sprawnego dostarczenia towaru. Mianowicie: imię, nazwisko, adres, e-mail i telefon - nic więcej
Innym vájimkou to biuro rachunkowe, które prowadzi rachunkowość i IT spółka oXyShop Ltd. i Avita Ltd. & nbsp; którym zarządzać sklepu internetowego i iPodnik że zarządzanie serwerami. & Nbsp; który ma dostęp do wszystkich danych przekazywanych nam przez rzędu

Zapewniamy również informacje i tylko zasady: Informacje na temat zamówienia i e-mail, tworzenia & nbsp; & nbsp; firm internetowych Heureka i PayU Home.
Żadna z tych firm zewnętrznych nie ma prawa do wykorzystywania danych osobowych w inny sposób niż były one przeznaczone
Bez wyraźnej zgody klienta, firma General Dusza s R. O.. & Nbsp; z ich danych osobowych tylko i wyłącznie & nbsp; & nbsp; W zakresie dozwolonym przez ustawę o ochronie danych osobowych, w szczególności w § 5 ust 2 pkt.. b) i § 5 (6).

Zapewniamy pełną prywatność danych osobowych naszych klientów.

Dane są przechowywane na serwerach kopii zapasowych posiadanych przez firmę iPodnik i nie są udostępniane innym. General Soul Ltd. & nbsp; jest w rozumieniu sekcji 5 (5) Ustawy. Ochrona danych osobowych powinien, w celu oferowania usług biznesowych i podmiot danych jako administrator danych osobowych uzyskanych w związku z prowadzoną działalnością, wykorzystać swoje nazwisko i adres. Te dane osobowe można usunąć z bazy danych na pisemny wniosek klienta. Twój osobisty menedżer danych może nie przetworzyć danych, które posiadasz.