Klauzula prawna

Prawna pieczęć duszy ogólnej

Nasz ostateczny klient jest najważniejszy dla Toughness Ltd. Tak więc, aby prawidłowo zamówić zamówienie lub roszczenie.
Jednocześnie dokładamy wszelkich starań, aby maksymalnie chronić dane osobowe wszystkich naszych klientów. Współpracujemy z renomowanymi partnerami i nigdy nie udzielamy im więcej informacji niż to konieczne.

Polityka prywatności

Informacje o klientach są przechowywane zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa Republiki Czeskiej, w szczególności z Ustawą o ochronie danych osobowych 101/2000 Sb. z późniejszymi zmianami i uzupełnieniami. Toughness Ltd.  wykorzystuje dane od klientów tylko i wyłącznie dla własnych potrzeb i nie daje żadnych osób trzecich .

Wyjątki są nośnikami DPD. Dla tych, którzy dostarczają podstawowych informacji niezbędnych do sprawnego dostarczenia towaru. Mianowicie: imię, nazwisko, adres, e-mail i telefon - nic więcej.
Innym vájimkou to biuro rachunkowe, które prowadzi rachunkowość i IT spółka oXyShop Ltd. i Avita Ltd., którym zarządzać sklepu internetowego i iPodnik że zarządzanie serwerami, który ma dostęp do wszystkich danych przekazywanych nam przez rzędu

Zapewniamy również informacje i tylko zasady: Informacje na temat zamówienia i e-mail, tworzenia firm internetowych Heureka i PayU Home.
Żadna z tych firm zewnętrznych nie ma prawa do wykorzystywania danych osobowych w inny sposób niż były one przeznaczone
Bez wyraźnej zgody klienta, firma Toughness Ltd. z ich danych osobowych tylko i wyłącznie. W zakresie dozwolonym przez ustawę o ochronie danych osobowych, w szczególności w § 5 ust 2 pkt.. b) i § 5 (6).

Zapewniamy pełną prywatność danych osobowych naszych klientów.

Dane są przechowywane na serwerach kopii zapasowych posiadanych przez firmę iPodnik i nie są udostępniane innym. Toughness Ltd. jest w rozumieniu sekcji 5 (5) Ustawy. Ochrona danych osobowych powinien, w celu oferowania usług biznesowych i podmiot danych jako administrator danych osobowych uzyskanych w związku z prowadzoną działalnością, wykorzystać swoje nazwisko i adres. Te dane osobowe można usunąć z bazy danych na pisemny wniosek klienta. Twój osobisty menedżer danych może nie przetworzyć danych, które posiadasz.